view:27627 Last Update: 2024-3-8
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 18.
Amirhossein Bayanlo, Iman Shahabi-Ghahfarrokhi, Simin Hagh Nazari Modification and Characterization of Starch-Based Food-Packaging Material by Cold Plasma as a Green Approach STARCH-STARKE Issue 75 (2023-11-28) PP. 1-9
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 17.
Roshanak Zolghadri khanaposhtani, Soheila Zaringhalami, Simin Hagh Nazari Effect of Rice Bran Protein Isolate (RBPI) Addition on the Sponge Cake Qualitative and Bioactive Properties JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue Volume 2023, Article ID 305385 (2023-08-05) PP. 1-8
|
نشریه علمی لیست وزارتین | 16.
Simin Hagh Nazari, Hossein monazemi, khadijeh bagheri, Abbas Ali Bahari, - - The future of plant food security lies in food biotechnology Journal of Food and Bioprocess Engineering Issue 5 (2022-11-30) PP. 141-150
|
سایر با هیات تحریریه | 15.
سیمین حق نظری, سارینا رضایی شجاعی, Lalevich Blazol Food-Drug Processing Through Cold Plasma Technology نخبگان علوم و مهندسی شماره 5-1 (1399/01/20) صفحات 1-5
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 14.
ویدا پاشایی, سیمین حق نظری The effect of fermentation and baking with infrared and traditional methods on the reduction of aflatoxin in lavash bread پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره جلد 29 شماره 3 (1398/07/07) صفحات 43-52
|
علمی-پژوهشی Scopus | 13.
- -, - -, Simin Hagh Nazari, - -, - -, - -, - - Antimicrobial Activity of three Essential Oils against Several Human Pathogens Journal of Environmental Treatment Techniques Issue Vol. 7 Issue 3 (2019-08-16) PP. 501-505
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 12.
سیمین حق نظری, مرادپاشا اسکندری نسب, سپهر مرادی, مصطفی معماریان Pasteurizing the milk with the induction heating energy and evaluating its organoleptic properties پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره جلد 29 شماره 1 (1398/04/30) صفحات 125-140
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 11.
Yadollah -, Raheb -, - -, - keramati, - -, - -, Simin Hagh Nazari, Nabi -, - - Concentration and Prevalence of Aflatoxin M1 in Human Breast Milk in Iran: Systematic Review, Meta-Analysis, and Carcinogenic Risk Assessment JOURNAL OF FOOD PROTECTION Issue 5 (2019-04-21) PP. 785-795
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 10.
سیمین حق نظری, سپهر مرادی, مصطفی معماریان, مرادپاشا اسکندری نسب Comparison of energy consumption by Induction heating and usual factory methods for milk pasteurization before and after targeted subsidies پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره مقاله 15، دوره 28، شماره 3 (1397/07/30) صفحات 183-198
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 9.
سیمین حق نظری, سهیلا زرین قلمی Qualitative features of yeast used in Zanjan's bakeries علوم و صنایع غذایی ایران شماره 58 (1395/08/30) صفحات 31-45
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 8.
بهروز نظری, سیمین حق نظری, مرضیه بلندی Formulation and preparation of ice cream replacing sugar with sucralose and its organoleptic characterist علوم و صنایع غذایی ایران شماره 49 (1394/11/30) صفحات 145-153
|
7.
سیمین حق نظری, محمدرضا عظیمی, جواد درگاهی Milk pasteurization by induction heating and its effect on the microbiological quality of milk پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره دوره 24، شماره 4، زمستان 1393 (1393/06/28) صفحات 601-614
| |
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 6.
Simin Hagh Nazari Impact of using infrared irradiation energy in food processing Energy Education Science and Technology Issue 2014 Volume (issues) 32(2): 13 (2014-03-30) PP. 1387-1396
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 5.
بهروز نظری, سیمین حق نظری, مرضیه بلندی Formulation and preparation of ice cream replacing sugar with sucralose and its effect on physicochemical properties of ice cream پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره 3 (1392/08/11) صفحات 358-366
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 4.
سهیلا زرین قلمی , سیمین حق نظری Evaluation of some effevtive factors on traditional bread wastage in zanjan علوم و صنایع غذایی ایران شماره 10 (1392/07/01) صفحات 37-45
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 3.
Simin Hagh Nazari Sonicated Date Syrup Media Preparation for Microbial Culture African Journal of Biotechnology Issue 10(3) (2010-12-31) PP. 424-432
|
علمی-پژوهشی سایر | 2.
فرناز جزء دائمی, محمد قربانی, علیرضا صادقی ماهونک, سیمین حق نظری Evaluation of sensory and physico chemical properties of fruit beverage ..... مجله الکترونیک فرآوری و نگهداری مواد غذایی شماره 4 (1389/07/12) صفحات 63-78
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 1.
Simin Hagh Nazari Evidence of antimicrobial activity of date fruits in combination with high intensity ultrasound African Journal Of Microbiology Research Issue 4 (2010-04-04) PP. 561-567
|
Presentations in Seminars & Conferences | |
بینالمللی |
43. - -, - -, - -, - -, - -, Simin Hagh Nazari, - -, - - Limitation and potential of wheat growing for food security nternational Scientific Agribusiness Conference دانشگاه صربستان, Serbia and Montenegro, 2024-02-02 - 2024-02-04 |
ملی معتبر |
42. سیمین حق نظری Degradable Bioplastics in Food Industries National Conference of New Technologies in the Environment and Sustainable Developmen دانشگاه زنجان, زنجان, 2022-08-30 - 2022-08-31 |
بینالمللی |
41. - -, - -, - --, - -, Simin Hagh Nazari, - - DETERMINATION OF POLYSACCHARIDE CONTENT OF AGARICUS MACROSPORUS AND RUSSULA VESCA MUSHROOM EXTRACTS Modern Trends in Agricultural Production, Rural Development, Agro-economy, Cooperatives and Environmental Protection The Balkans Scientific Center of the Russian Academy of Natural Sciences, Serbia and Montenegro, 2022-06-29 - 2022-06-30 |
بینالمللی |
40. Arezoo Faraji lakeh, Simin Hagh Nazari Investigation of features and properties of Artemisia annua - دبیرخانه دائمی کنفرانس پایگاه سیویلیکا, تهران, 2021-10-20 - 2021-10-20 |
بینالمللی |
39. Arezoo Faraji lakeh, Simin Hagh Nazari Evaluation of Artemisia anova and Moringa olifera plant properties and application as herbal and natural disinfectants - شورای سیاستگذاری کنفرانسها و کنگره ها: انجمن مدیریت و مهندسی و توسعه فناوری, تهران, 2021-05-30 - 2021-05-30 |
بینالمللی |
38. - -, Simin Hagh Nazari, - - Applications of CRISPR/Cas System in Food Industry 3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress دبیرخانه دائمی کنفرانس پایگاه سیویلیکا، انجمن علمی علوم و صنایع غذایی, ایران آباد, 2019-09-17 - 2019-09-19 |
بینالمللی |
37. Simin Hagh Nazari, - -, - - Cold plasma as a new technology in food pharmaceutical components processing -- دانشگاه زنجان, زنجان, 2019-08-28 - 2019-08-29 |
بینالمللی |
36. Amirhossein Bayanlo, Simin Hagh Nazari Effects of freeze drying in food industry and medicinal plants -- دانشگاه زنجان و پژوهشکده چای لاهیجان, لاهیجان, 2019-08-28 - 2019-08-29 |
بینالمللی |
35. - -, - -, - -, - -, Simin Hagh Nazari COMPARISON OF THE β-GLUCAN CONTENT IN DIFFERENT BARLEY GENOTYPES International Congress "Flour-Breed' 19" and Croatian Congress of Cereal Technologists “Brašno-Kruh ’19.” دانشگاه اوسیجک، دانشکده تکنولوژی غذایی, Croatia, 2019-06-11 - 2019-06-14 |
بینالمللی |
34. - -, - -, - -, - -, Simin Hagh Nazari IMPACT OF HIGH TEMPERATURE ON THE ACCUMULATION OF PROLINE IN GENETICALLY DIVERGENT CEREAL VARIETIES International Congress "Flour-Breed' 19" and Croatian Congress of Cereal Technologists “Brašno-Kruh ’19.” دانشگاه اوسیجک، دانشکده تکنولوژی غذایی, Croatia, 2019-06-11 - 2019-06-14 |
بینالمللی |
33. ویدا پاشایی, سیمین حق نظری Evaluation of Fermentation Effect in Dough Preparation on Aflatoxin of the Bread کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 1397/02/05 - 1397/02/06 |
بینالمللی |
32. خدیجه پورزنگنه عباسی, سیمین حق نظری, فریده پیری, ارسلان احمدی Synthesis of Polystyrene nanocomposite TiO2 films and determination of their photocatalytic biodegradability properties کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 1397/02/05 - 1397/02/06 |
بینالمللی |
31. خدیجه پورزنگنه عباسی, سیمین حق نظری, فریده پیری, ارسلان احمدی Making of Polystyrene-TiO2 nano-composite films and their photo-catalytic biodegradability. کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه علوم کشاورزی ساری, ساری, 1397/02/05 - 1397/02/06 |
ملی معتبر |
30. , Reza Masoumi, Behnam Rostami, Simin Hagh Nazari, - - Effects of adding Royall Jelly to Tris based extender on Afshari Ram sperm parameters - دانشگاه زنجان, زنجان, 2018-01-24 - 2018-01-24 |
بینالمللی |
29. Simin Hagh Nazari, - -, - -, - - SAFFRON AS A FUNCTIONAL FOOD FOR TREATING DISEASE BY HOMEOPATHIC WAY International Agriculture Symposium University of Eastern Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, 2017-10-05 - 2017-10-08 |
بینالمللی |
28. Simin Hagh Nazari, Mohammad Amiri FOLIAR FERTILIZING SIDE EFFECT ON CHERRY JUICE SHELF LIFE International Agriculture Symposium University of Eastern Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, 2017-10-05 - 2017-10-08 |
بینالمللی |
27. Simin Hagh Nazari, Mohammad Reza Azimi, Sajjad valinezhad WHITE CHEESE PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES MADE OF IR PASTEURIZED MILK RIPENED IN KCL SOLUTION International Agriculture Symposium University of East Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, 2017-10-05 - 2017-10-08 |
بینالمللی |
26. Simin Hagh Nazari, Mohammad Reza Azimi, Sajjad valinezhad TEXTURAL PROPERTIES OF WHITE CHEESE MADE OF INFRA RED PASTEURIZED MILK AND AGED IN POTASSIUM CHLORIDE (KCL) SUBSTITUTED BRINE International Agriculture Symposium University of East Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, 2017-10-05 - 2017-10-08 |
بینالمللی |
25. Simin Hagh Nazari, Mohammad Reza Azimi, Sajjad valinezhad WHITE CHEESE MICROBIAL PROPERTIES MADE OF INFRA RED PASTEURIZED MILK RIPENED IN POTASSIUM CHLORIDE (KCl) SOLUTION International Agriculture Symposium University of East Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, 2017-10-05 - 2017-10-08 |
بینالمللی |
24. - -, Simin Hagh Nazari MILD TECHNOLOGIES FOR INACTIVATING FOOD ENZYMES International Agriculture Symposium University of Eastern Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, 2017-10-05 - 2017-10-08 |
بینالمللی |
23. Somayeh Jafari, Simin Hagh Nazari, Ebrahim Ahmadi, Ali Ramazani ANTIMICROBIAL PACKAGING USING NATURAL POLYSACCHARIDES (CHITOSAN, ALGINATE AND CARRAGEENAN) WITH ESSENTIAL OILS International Agriculture Symposium University of East Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, 2017-10-05 - 2017-10-08 |
ملی معتبر |
22. Simin Hagh Nazari, - -, - - Production of hemopoietic herbal extracts as part of the food industry -- دانشگاه زنجان, زنجان, 2017-09-02 - 2017-09-03 |
ملی معتبر |
21. Simin Hagh Nazari, - -, - - Cassia plant as a natural antibiotic to prolong the life of food -- دانشگاه زنجان, زنجان, 2017-09-02 - 2017-09-03 |
بینالمللی |
20. - -, Simin Hagh Nazari ASPERGILLUS AND THEIR APPLICATIONS IN FOOD INDUSTRY Advances againts Aspergillosis University of Manchester, a, 2017-03-02 - 2017-03-04 |
ملی معتبر |
19. Hamidreza Mirzaei Alamouti, Mohammad Ali Salimi, Heydar Gholizadeh, Simin Hagh Nazari Effects of pasteurization of colostrum on health and disbursements of Holstein dairy heifer development Congress on Animal Science انجمن علوم دامی ایران, تهران, 2016-09-07 - 2016-09-08 |
ملی معتبر |
18. مینا سالارنیا, سیمین حق نظری Characterization and identification of microbial probiotics with biosensors همایش ملی گیاهان دارویی و طب سنتی دانشگاه سراسری تربت حیدریه, تربت حیدریه, 1394/11/29 - 1394/11/30 |
ملی معتبر |
17. الا قاسمی کیا, سیمین حق نظری An overview of lactose intolerance enzymatic methods used to reduce symptoms of lactose milk همایش ملی گیاهان دارویی و طب سنتی دانشگاه سراسری تربت حیدریه, تربت حیدریه, 1394/11/29 - 1394/11/30 |
ملی معتبر |
16. یاسمن پودی, سیمین حق نظری Aromatic and flavoring substances produced by microorganisms همایش ملی گیاهان دارویی و طب سنتی دانشگاه سراسری تربت حیدریه, تربت حیدریه, 1394/11/29 - 1394/11/30 |
ملی معتبر |
15. خدیجه پورزنگنه عباسی, سیمین حق نظری Exopolysaccharides همایش ملی گیاهان دارویی و طب سنتی دانشگاه سراسری تربت حیدریه, تربت حیدریه, 1394/11/29 - 1394/11/30 |
ملی معتبر |
14. فایزه گوهری قلعه رودخانی, سیمین حق نظری Microbial pectinase, Generality, and its role in the clarification of date palm sirup همایش ملی گیاهان دارویی و طب سنتی دانشگاه تربت حیدریه, تربت حیدریه, 1394/11/29 - 1394/11/30 |
ملی معتبر |
13. Sajjad valinezhad, Simin Hagh Nazari Single cell oils -- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 2015-02-18 - 2015-02-19 |
ملی معتبر |
12. Masoud Ghorbani, Simin Hagh Nazari Probiotics and their importance for consumption -- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 2015-02-18 - 2015-02-19 |
ملی معتبر |
11. Sajjad valinezhad, Simin Hagh Nazari, Bahrami zeynab Microfiltration in dairy industry -- پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان, زابل, 2014-07-01 - 2014-07-02 |
ملی معتبر |
10. بهروز نظری, سیمین حق نظری, مرضیه بلندی Nano and food industry کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی مواد غذایی سازمان جهانی غذا , تهران, 1391/11/30 - 1391/11/30 |
ملی معتبر |
9. بهروز نظری, سیمین حق نظری, مرضیه بلندی Sucralose and food immunity سمینار ملی امنیت غذایی دانشگاه آزاد سوادکوه, سوا, 1391/07/26 - 1391/07/27 |
ملی معتبر |
8. سیمین حق نظری, محمد حسن انتظاری, محمد حسین حداد خداپرست To determine the best condition for extraction tss of date fruit by ..... کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی دانشگاه زنجان, زنجان, 1390/06/19 - 1390/06/21 |
بینالمللی |
7. سیمین حق نظری To identify Zanjan food and beverage clusters International Conference on Food and Environment انگلستان, a, 2011-06-21 - 2011-06-23 |
ملی معتبر |
6. سیمین حق نظری - کنکره سراسری میکرب شناسی ایران دانشکاه علوم بزشکی ایلام, ایلام, 1388/02/01 - 1388/02/03 |
ملی معتبر |
5. سیمین حق نظری - کنکره سراسری میکرب شناسی ایران دانشکاه علوم بزشکی ایلام, ایلام, 1388/02/01 - 1388/02/03 |
سایر |
4. سیمین حق نظری waste water treatment of olive oil processing همایش تخصصی روغن زیتون وزارت جهاد کشاورزی تهران, تهران, 1387/12/03 - 1387/12/04 |
بینالمللی |
3. سیمین حق نظری Functional Foods effect on the health of body especially in aged people European Food congress (EFFoST) لوبلیانا, Slovenia, 2008-11-04 - 2008-11-09 |
بینالمللی |
2. سیمین حق نظری food clusters European Food congress (EFFoST) لوبلیانا, Slovenia, 2008-11-04 - 2008-11-09 |
بینالمللی |
1. Simin Hagh Nazari, Fatemeh keyfi SAFFRON AND VARIOUS FRAUD MANNERS IN ITS PRODUCTION AND TRADES International symposium on saffron biology and technology International Society for Horticultural Science, مشهد, 2006-10-28 - 2006-10-29 |